Colliers: Horeca-ondernemers worden flink op de proef gesteld

0

Het abrupte bezoek van ’s werelds meest ongewenste gast heeft diepe sporen achtergelaten in de ‘Food & Beverage’-sector. In vrijwel alle landen werden restaurants, cafés en clubs na de corona-uitbraak voor langere tijd volledig gesloten. Dat is het volstrekt tegenovergestelde van de gastvrijheid waar F&B normaal voor staat.

Colliers houdt sinds het begin van de pandemie de status van de sector nauwlettend in de gaten. Hun lokale teams werken internationaal samen om de consequenties van deze situatie voortdurend in kaart te brengen en deze inzichten delen we graag met u.

Wat is de huidige stand van zaken? Zijn er nieuwe initiatieven en kansen ontstaan tijdens de coronacrisis? Welke maatregelen zijn er getroffen? Hoelang duurt het herstel? Colliers maakte een rondje langs acht Europese landen.

Download hier het rapport.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?