Savills opnieuw aangesteld voor het beheer kantorenportefeuille Union Investment

0

Union Investment Real Estate GmbH heeft, na een competitieve tender, internationale vastgoedadviseur Savills de opdracht gegeven om haar kantorenportefeuille in Nederland te beheren. De portefeuille omvat negen kantoorgebouwen, waarvan zeven in Amsterdam, één in Rotterdam en één in Eindhoven, met een totale omvang van 180.000 vierkante meter.

Abe Jongbloed, Head of Property Management bij Savills in Nederland, licht toe: “Veel van de kantoorgebouwen uit de portefeuille van Union Investment hebben wij al jaren in beheer. De komende jaren zullen wij samen met Union Investment werken aan het verbeteren van de duurzaamheid, vergroten van de huurderstevredenheid, en het optimaliseren van de bezettingsgraad door het sluiten van nieuwe- en het verlengen van huurovereenkomsten. Het is een portefeuille om trots op te zijn, en we zijn blij dat we de komende jaren het beheer mogen continueren.”

Dennis Pfeffer, Team Leader Asset Management Europe bij Union Investment, vult aan: “In samenwerking met Savills werken wij continue aan het toekomstbestendig houden van onze portefeuille. Ontwikkelingen in duurzaamheid, verbeteren energieprestaties, en het verhogen van gebruikerscomfort zijn onze belangrijke doelstellingen voor de komende jaren. De kennis die Savills als beheerder van de kantoorgebouwen heeft zal het behalen van deze doestellingen zeker ten goede komen.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?