ProDelta Real Estate verkoopt circa 16.000 m² bedrijfs- & kantoorruimte aan Intervest Offices & Warehouses

0

Deze locatie gelegen aan de Rietveldenweg in ’s-Hertogenbosch omvat vier gebouwen van in totaal circa 16.000 m² op een perceel van circa 34.000 m² en grenst aan de bestaande grondpositie van Intervest, waardoor de lange termijn ontwikkelingsmogelijkheden van de volledige site worden verbeterd.

De totale oppervlakte van de bestaande gebouwen bedraagt circa 5.500 m² cross-dockruimte en ruim 10.000 m² bedrijfs- & kantoorruimte. De gebouwen zijn in gebruik door twee huurders actief in de technologische en logistieke sector. De site heeft een bezettingsgraad van 100%.

ProDelta ontwikkelt en beheert logistiek en industrieel vastgoed in de Delta van de Rotterdamse Haven en in het gebied tussen de lijn Rotterdam – Ruhrgebied en de lijn Rotterdam – Antwerpen.
De huidige portefeuille omvat circa 600.000 m² en hieraan zal in 2020 ruim 100.000 m² logistiek vanuit eigen ontwikkeling worden toegevoegd.

Verkoper ProDelta Real Estate werd in deze transactie commercieel geadviseerd door De Mik Bedrijfshuisvesting uit Rotterdam.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?