Wereldhave creëert nieuwe bezoekredenen met de komst van Basic-Fit naar Eggert center Purmerend

0

In lijn met de nieuwe strategie Full Service Centers voor een beter dagelijks leven, waarin actief wordt ingezet op functieverbreding van winkelcentra, sloot Wereldhave recent een nieuwe overeenkomst met sportketen Basic-Fit voor een sportschool in het Eggert center in Purmerend. Het aanbod in het Eggert center wordt hiermee nog completer.

De nieuwste sportschool van Basic-Fit, met een oppervlakte van circa 1.515 m², wordt gerealiseerd op de eerste verdieping van het center, met ingangen zowel in het center als met een nieuw te realiseren entree vanuit de Koestraat. De opening van Basic-Fit in Eggert zal naar verwachting plaatsvinden in het najaar van 2020.

De komst van sportschool Basic-Fit verbreedt de huurdersmix van het Eggert center en geeft de inwoners van Purmerend een extra reden voor een bezoek. Naast retail en horeca wordt het Eggert center vanaf 2020 ook de plek voor sport en gezondheid.

Business Unit Manager Kim de Munnik is verheugd met de nieuwe samenwerking met Basic-Fit: ‘Basic-Fit past perfect in onze nieuwe strategie van Full Service Centers voor een beter dagelijks leven, waarbij de klant centraal staat en we het aanbod in onze centra nog meer afstemmen op de dagelijkse behoeften van de moderne consument. Met Basic-Fit geven we inwoners van Purmerend weer een nieuwe reden voor een bezoek aan het Eggert’.

Over Basic-Fit
Met 2 miljoen leden en meer dan 650 clubs is Basic-Fit de grootste en snelst-groeiende fitnessketen van Europa. Basic-Fit is actief in Nederland, België, Luxemburg, Frankrijk en Spanje. Het lidmaatschapsmodel is simpel en biedt iedereen een ongecompliceerde, effectieve en betaalbare fitnesservaringen.

Over Wereldhave – maak elke dag bijzonder
Wereldhave Full Service Centers dragen bij aan een leuker en gemakkelijker dagelijks leven.

Een one-stop locatie waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdbesteding, ontspanning, sporten, gezondheid, werken en andere dagelijkse behoeften samen komen; ondersteund door slimme concepten én services. Door duurzaam te investeren op basis van klant- en omgevingsbehoeften, verrijken wij communities, met aandacht voor het milieu en hebben wij een positieve invloed op hoe mensen leven, werken en winkelen rondom onze locaties. Wereldhave Full Service Centers spelen een cruciale rol in het dagelijks leven van mensen in de grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?