Luzac Rotterdam verhuist van de Botersloot naar de Willem Ruyslaan

0

Luzac heeft een huurovereenkomst gesloten voor het gehele gebouw van ca. 2.500 m² aan de Willem Ruyslaan 75 te Rotterdam. Het markante gebouw in de wijk Kralingen was tot voorkort als bankgebouw in gebruik. Luzac Rotterdam is 1 van de in totaal 18 vestigingen van Luzac, de grootste particuliere middelbare school van Nederland. Op de locatie in Rotterdam wordt onderwijs aangeboden van brugklas tot diploma en versnelde examentrajecten op elk niveau. Het gebouw zal door Luzac duurzaam verbouwd worden tot onderwijsinstelling en zal in het nieuwe schoolseizoen na de zomer van 2020 geopend worden voor alle leerlingen.

JLL trad op namens de huurder en Parc Makelaars begeleidde de verhuurder in dit traject.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?