Wereldhave verwelkomt Atalmedial Medisch Centrum in Winkelhof in Leiderdorp

0

In lijn met de nieuwe strategie van Full Service Centers voor een beter dagelijks leven, waarin actief wordt ingezet op functieverbreding van winkelcentra, sloot Wereldhave deze week een nieuwe huurovereenkomst met Atalmedial BV voor een Medisch Diagnostisch Centrum in Winkelhof Leiderdorp. De komst van Atalmedial geeft bewoners in het verzorgingsgebied weer een extra reden voor een bezoek aan het center. Naast winkelen, horeca en wonen wordt Winkelhof vanaf zomer 2020 ook de plek in Leiderdorp voor bloedafname of medische diagnose.

De nieuwe locatie van Atalmedial in Winkelhof Leiderdorp opent op een totale oppervlakte van 80 m². De opening zal naar verwachting plaatsvinden in de zomer van 2020.

Over Atalmedial
Bloedafnamelocaties en locaties voor inleveren onderzoeksmateriaal altijd dichtbij.

Voordat buisjes bloed op het laboratorium aankomen, zullen cliënten eerst bloed moeten afstaan. Om het onze cliënten zo makkelijk mogelijk te maken, biedt Atalmedial meer dan 180 afnamelocaties verspreid over het verzorgingsgebied. Op deze wijze wil Atalmedial het ongemak van cliënten zo klein mogelijk maken, doordat zij dichtbij huis of werk terecht kunnen voor bloedafname of het inleveren van ander onderzoeksmateriaal. www.atalmedial.nl

Over Wereldhave – maak elke dag bijzonder
Wereldhave Full Service Centers dragen bij aan een leuker en gemakkelijker dagelijks leven.

Een one-stop locatie waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdbesteding, ontspanning, sporten, gezondheid, werken en andere dagelijkse behoeften samen komen; ondersteund door slimme concepten én services. Door duurzaam te investeren op basis van klant- en omgevingsbehoeften, verrijken wij communities, met aandacht voor het milieu en hebben wij een positieve invloed op hoe mensen leven, werken en winkelen rondom onze locaties. Wereldhave Full Service Centers spelen een cruciale rol in het dagelijks leven van mensen in de grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk. Voor meer informatie bezoek www.wereldhave.com

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?