TMI Academy zoekt het (letterlijk) hogerop in Rijnsweerd

0

Met ingang van 1 juli 2020 huurt TMI Academy ca. 411 m² v.v.o. kantoorruimte op de vierde verdieping aan de Euclideslaan 60 te Utrecht.

Sinds de oprichting in 2016 is TMI gehuisvest bij Graduate Space, nu ze hier uit hun jasje zijn gegroeid is het tijd voor de volgende stap.

Over TMI Academy
Het belangrijkste middel van communicatie van de nieuwere generaties is online informatie. Het is in de 21e eeuw ondenkbaar dat jongeren hierin niet worden onderwezen. TMI academy leert ze hoe online manipulatie werkt, -je nepnieuws herkent, -je informatie op waarde schat -sociale media je aandacht opzuigt en -cybercriminelen te werk gaan. Hierdoor krijgen de jongeren de touwtjes zelf in handen. Ze krijgen inzichten waarmee ze afgewogen meningen kunnen vormen en ze worden toleranter naar elkaar en als het goed is, ook naar zichzelf. Hierdoor kunnen ze een positieve bijdrage leveren aan maatschappij.

Alberts & Muus Bedrijfshuisvesting trad hierbij op als verhurend makelaar.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?