Heembouw levert op aan WDP – DC voor Sanitairwinkel.nl

0

Op bedrijventerrein De Rietvelden in Den Bosch, dinsdag 30 juni jl. leverde Heembouw aan WDP het nieuwe distributiecentrum op voor Sanitairwinkel.nl. Dit feestelijke moment werd met elkaar gevierd op gepaste afstand, zo werd de sleutel overgedragen met hulp van een drone.

Het distributiecentrum aan de Zandzuigerstraat en Ketelaarskampweg in Den Bosch is gebouwd in opdracht van WDP Nederland N.V., en biedt ruimte aan een drietal huurders. Het pand wordt in meerdere fases opgeleverd aan de verschillende huurders, Sanitairwinkel.nl is de eerste en betrekt fase 1 van dit project.

Het terrein is goed bereikbaar via zowel weg als water door de nabijheid van zowel de A59 alsook de Containerterminal BCTN. Naast deze gunstige ligging wordt het dak van het nieuwe distributiecentrum voorzien van een zonnepanelenveld met een vermogen van maar liefst 4MWp. Verder krijgt het warehouse een all-electric gasloze verwarming, LED verlichting en HR-triple glas.

Sanitairwinkel.nl (onderdeel van Sawiday) is actief in Nederland, België en Frankrijk en online marktleider op het gebied van sanitair met een combinatie van webshop en fysieke showrooms. Met deze nieuwe locatie kan Sanitairwinkel.nl verdere groei realiseren. Fase 1, waar Sanitairwinkel.nl zich vestigt, bestaat uit een hal van 10.350 m², mezzanine van 1300 m² en een kantoor inclusief shipping office van 265 m².

Heembouw is verantwoordelijk voor de realisatie. Als ontwerpende bouwer zorgt de nauwe samenwerking met ontwikkelaars en architecten ervoor dat we plekken creëren waar mensen willen zijn. Het functionele ontwerp van Heembouw Architecten heeft een hoogwaardige uitstraling. Opvallend is de witte band die om het gebouw loopt en de kantoren verbindt met de mezzanine, die de lengte van het pand benadrukt.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?