Royal Properties Group verhuurt 519 m² in Antares Building in Hoofddorp

0

Royal Properties Group (RPG) heeft 519 m² kantoorruimte in Antares Building verhuurd. Het kantoorgebouw is gelegen aan de Antareslaan 31-53 in Hoofddorp. De nieuwe huurder MagnaVersum huurt kantoorruimte gelegen op de derde verdieping. Daarnaast hebben ze de beschikking over negen vaste en zes flexibele parkeerplaatsen.

MagnaVersum biedt services toegespitst op user engagement, data visualization en analyse mogelijkheden in diverse marktsegmenten. Voorheen huurde MagnaVersum kantoorruimte aan de Planetenweg 5 in Hoofddorp. Gezien de ontwikkeling van HydePark waren zij een van de laatste vertrekkende huurders. Het kantoorgebouw Antares Building is ook gelegen in Hoofddorp, op het kantorenpark Beukenhorst-Oost. Spring Real Estate heeft Royal Properties Group geadviseerd bij de verhuur van deze kantoorruimte , zij doet de verhuur gezamenlijk met Savills. MagnaVersum werd geadviseerd door Schenk Makelaars Consultants.

Voor de verhuur is momenteel nog ca. 2.000 m² kantoorruimte beschikbaar.

Eigenaar RPG heeft het afgelopen jaar het kantoorgebouw Antares Building verder geoptimaliseerd, onder andere door de renovatie van het entreegebied en het aanbrengen van ledverlichting. De komende jaren zal er verder worden geïnvesteerd in verduurzaming van het kantoorgebouw. RPG Asset Management biedt een volledig en divers aanbod aan betaalbare en uitstekend gelegen kantoorlocaties in Hoofddorp.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?