Foruminvest start hotelontwikkeling op Malpensa Airport (Milaan)

0

Foruminvest Italia heeft de koopovereenkomst getekend voor een stuk grond ter grootte van 1,15 ha, voor een hotelontwikkeling van 240 kamers en 120 parkeerplaatsen. De verkoper van de grond is Villa Carmen Srl., een joint venture tussen Schiphol Real Estate en een Italiaanse partner.

Het stuk grond waarop het hotel zal worden ontwikkeld, ligt direct naast de internationale terminal van Malpensa Airport (Milaan), op het terrein van Vizzola Business Park.

Milan Malpensa Airport is de grootste internationale luchthaven in noord Italië. In 2019 telde de luchthaven ca. 28,8 miljoen passagiers. De site is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelwegen A4 en A8. De Malpensa Express-trein, die de luchthaven met het stadscentrum van Milaan verbindt, ligt op loopafstand.

Foruminvest is een toonaangevende ontwikkelaar en investeerder gespecialiseerd in winkelcentra, hotels en woningen in (binnen) stedelijke gebieden in Europa. Wij onderscheiden ons door onze financiële daadkracht en snelle besluitvorming, gecombineerd met onze creatieve benadering van vastgoedontwikkelingen. Dit maakt ons de juiste partner voor lokale autoriteiten, grondeigenaren, investeerders, retailers, hotelexploitanten en andere belanghebbenden. Door middel van ons (her)ontwikkelingsproject creëren we nieuwe kansen en functies voor zowel gebouwen als locaties. Onze projecten zijn innovatief en duurzaam en voegen kwaliteit toe aan de omgeving.

Als zelfstandig particulier bedrijf met Nederlandse roots, opgericht in 1985, is Foruminvest uitgegroeid tot een grote speler met een internationaal trackrecord van bekroonde projecten. Onze zeer ervaren teams zorgen voor het gehele ontwikkelproces, van acquisitie tot realisatie, met een sterke focus op het creëren van toegevoegde waarde in lijn met de continu veranderende behoeften van de markt. Ons ontwerpteam – Forum Concept & Design – speelt hierin een belangrijke rol, van het visualiseren van concepten tot het begeleiden van lokale en internationale architecten.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?