Capital Value breidt Research & Consultancy team uit met Joost Jellesma

0

Per 1 juli treedt Joost Jellesma in dienst bij Capital Value, waar hij het Research & Consultancy team zal ondersteunen bij het uitvoeren van marktonderzoek op de woningbeleggingsmarkt en het adviseren van ontwikkelaars over het realiseren van nieuwbouwontwikkelingen. Joost heeft de Master Real Estate Studies aan de Rijksuniversiteit Groningen afgerond.

Het Research & Consultancy team van Capital Value publiceert jaarlijks een omvangrijk onderzoek naar de ontwikkelingen op de woning(beleggings)markt. Daarnaast worden gedurende het jaar diverse onderzoeken gepubliceerd over een specifiek thema, zoals de ontwikkelingen van de coronacrisis op de woningbeleggingsmarkt.

Thijs Konijnendijk, Head of Research bij Capital Value: “Als marktleider in woningbeleggingen investeren wij veel in onderzoek. De afgelopen jaren is het aantal adviesopdrachten op basis van onderzoek ook enorm gegroeid. Met deze uitbreiding van ons team kunnen wij nog beter aan de vraag voldoen naar kwalitatief onderzoek op de woningbeleggingsmarkt.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?