Savills versterkt Leasing & MidCap met de komst van Alexander Kimmel

0

Savills versterkt het Agency team in Amsterdam met de komst van Alexander Kimmel. Alexander zal de positie bekleden als Associate en zal zich voornamelijk richten op werkzaamheden omtrent Leasing & MidCap Investments. Het Agency team bestaat naast Leasing & MidCap Investments uit Tenant Representation en Workthere, allen gericht op de kantorenmarkt.

Alexander studeerde af aan Hogeschool Inholland waar hij zijn Bachelorsdiploma behaalde in Management, Economie en Recht. Na het afronden van zijn studie heeft hij ruim 6 jaar vastgoedervaring opgedaan bij gerenommeerde vastgoedadviseurs waar hij zich specialiseerde in de commerciële leasemarkt, evenals de aankoop en verkoop van kantoorpanden in de regio Amsterdam.

Alexander licht toe: “Na een jaar op reis geweest te zijn met mijn vriendin ben ik helemaal opgeladen. Het was een avontuur om naar en door West-Afrika te rijden. Ik heb mij gerealiseerd dat ik op zoek ben naar vrijheid, eigen inbreng, creativiteit en verantwoordelijkheid op dagelijkse basis. Over het vastgoed heb ik nooit getwijfeld, ik pas in deze dynamische branche. Daarom is de stap naar Savills heel logisch voor mij. Bij Savills is er ruimte voor ondernemerschap en daarnaast spreekt de persoonlijke aanpak mij erg aan. Ik heb ontzettend veel zin om onderdeel te zijn van het Agency team van Savills.”

IJsbrand Brunger, Head of Leasing bij Savills in Nederland, licht toe: “Door zijn vastgoedervaring en zijn focus op aan- en verhuur en aan- en verkoop activiteiten, is Alexander de perfecte toevoeging aan ons team. Alexander zal een belangrijke bijdrage leveren aan het teammanagement en het strategisch nadenken over het uitbreiden van de verhuurportefeuille. Door zijn achtergrond en ervaring op persoonlijk en professioneel vlak ben ik ervan overtuigd dat hij van grote toegevoegde waarde zal zijn voor onze opdrachtgevers.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?