Maarten Meulepas per 1 juli nieuwe directeur-bestuurder Woningbelang

0

Maarten Meulepas wordt per 1 juli de nieuwe directeur van Woningbelang. Hij volgt Rob Möhlmann op, die na 35 jaar Woningbelang met pensioen gaat.

De Raad van Commissarissen, het managementteam en de ondernemingsraad van Woningbelang zijn het er unaniem over eens dat Meulepas de juiste opvolger is van Rob Möhlmann. Meulepas werkt al sinds 2005 bij Woningbelang. Hij was eerder manager Bedrijfsvoering en de laatste jaren geeft hij leiding aan de afdeling Vastgoed.

Meulepas: ‘Ik ben trots op onze organisatie. We staan voor grote vraagstukken: zorgen voor voldoende betaalbare woningen in ons werkgebied en samen met onze partners werken aan de leefbaarheid in de wijken. En we hebben met elkaar nog veel te doen om ons klimaat te beschermen en de CO2 uitstoot te verminderen. Ik kijk ernaar uit om samen met alle collega’s en samenwerkingspartners het mooie werk van Woningbelang op deze vraagstukken voort te zetten. En te blijven streven om als organisatie elke dag beter te worden. Dan blijven we klaar voor de toekomst én blijven we maatschappelijk onmisbaar in ons werkgebied.’

De Raad van Commissarissen van Woningbelang is verheugd dat zij Meulepas konden benoemen als directeur-bestuurder. ‘Met hem gaan we een solide toekomst tegemoet waarbij de nadruk blijft liggen op de kerntaak van de woningcorporatie: het huisvesten van mensen die het echt nodig hebben.’

Rob Möhlmann neemt afscheid na 35 jaar Woningbelang, waarvan 31 jaar als directeur-bestuurder. Hij gaat genieten van zijn pensioen. ‘Ik wens Maarten veel succes in zijn nieuwe rol. Ik heb er het volste vertrouwen in dat ik Woningbelang achterlaat in goede handen.’

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?