Duits fonds verkoopt Bloemlaan 4 in Hoofddorp aan Corum

0

Het kantoorgebouw gelegen aan de Bloemlaan 4 in Hoofddorp, werd verkocht aan Corum Origin, een fonds gemanaged door Corum Asset Management. De verkoopprijs is niet bekend gemaakt.

Het single-tenant kantoorgebouw werd gebouwd in 2010 en omvat circa 3.500 m² verhuurbaar vloeroppervlakte en 85 parkeerplaatsen. Het gebouw is gelegen op bedrijventerrein “De Hoek” en wordt volledig verhuurd aan Kyocera Document Solutions Europe.

Daks-Jan Cornelisse, Senior Consultant MidCap Investments bij Savills in Nederland, licht toe: “De goede prijs-kwaliteit verhouding van de kantorenmarkt, in combinatie met de uitstekende infrastructuur, maakt Hoofddorp een aantrekkelijk alternatief voor de stad Amsterdam voor zowel gebruikers als beleggers.”

Verkoper werd geadviseerd door Savills (commercieel) en Dentons (juridisch). Koper Corum Origin werd geadviseerd door RENEW Real Estate (commercieel) en DLA Piper (juridisch).

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?