Primo Marine huurt ca. 436 m² kantoorruimte gelegen aan de Wijnhaven 21 te Rotterdam

0

Deka Immobilien heeft voor haar fonds WestInvest Interselect met Primo Marine The Netherlands een overeenstemming bereikt over de verhuur van ca. 436 m² kantoorruimte gelegen aan de Wijnhaven 21 te Rotterdam.

Het object aan de Wijnhaven 21 heeft een unieke historie. De straatwanden (ca. 1750) aan de Wijnhaven werden als één van de weinige gespaard bij het bombardement van 1940. De Wijnhaven is gelegen op een unieke locatie in het centrum van Rotterdam aan de verlengde Willemsbrug en de Oude Haven.

Primo Marine is een toonaangevend onafhankelijk ingenieursbureau (hoofdkantoor in Rotterdam en kantoren in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland), met meer dan 20 jaar ervaring in het installeren, begraven en beschermen van onderzeese stroomkabels.

JLL heeft tijdens deze transactie de verhuurder vertegenwoordigd. Parc Makelaars trad op namens de huurder.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?