Patricia Overeem nieuwe aquisitie- en verkoop manager bij a.s.r. real estate

0

Patricia Overeem (29) treedt per 1 juli in dienst bij a.s.r. real estate als aquisitie- en verkoop manager voor de afdeling Retail. De retailportefeuille van a.s.r. real estate bestaat uit hoogwaardig winkelvastgoed in drie belangrijke sectoren van het Nederlandse winkelvastgoed: high street retail, wijkwinkelcentra en supermarkten. De focus ligt hierbij op dominante winkelsteden en gebieden in Nederland.

Patricia Overeem studeerde Vastgoed & Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam. Ze deed werkervaring op bij Merin, Leyten en meest recent als accountmanager bij MVGM Vastgoedmanagement (voorheen Verwey Vastgoed). Bij a.s.r. real estate zal zij samen met Frits Tonnaer en Egbert Schroten verantwoordelijk zijn voor het aan- en verkopen van retail-objecten.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?