GREEN benoemt Juul Derks tot Head of Investments

0

Juul Derks (41) is per 1 augustus 2020 aangesteld als Head of Investments van GREEN Real Estate. In deze functie gaat hij zich richten op het optimaliseren van de vastgoedportefeuille binnen de nieuwe strategie, en maakt hij deel uit van het Management Team dat bestaat uit Richard Dallinga (CEO), Richard Braun (CFO), Paul van der Eng (Head of Development & Construction), Koen Gerrits (Head of Asset Management) en Steven van Ginkel (Manager Finance & Control).

Derks is afkomstig van Sebald (thans: RPGAM) waar hij partner was. Binnen Sebald was hij 6 jaar verantwoordelijk voor de op- en uitbouw van een omvangrijke Nederlandse portefeuille bestaande uit retail, residentiele ontwikkellocaties en kantoren, waaronder de Parnassus Tower in Amsterdam. Met de verkoop van SebaldInvest BV aan de Royal Properties Group in januari 2020 verkocht Derks ook zijn aandeel in de onderneming.

Juul begon zijn carrière in het vastgoed 17 jaar geleden bij European Investment Group AG (EIG AG), en werkte achtereenvolgens bij The IBUS Company, Annexum en Sebald.

Richard Dallinga, CEO GREEN: “De rol van vastgoed in de samenleving is enorm aan het veranderen. Dat vraagt om vastgoedoplossingen die antwoord geven op de behoeften aan dynamische, multifunctionele plekken die wonen, werken, winkelen en leven combineren en waar ook aandacht is voor bijvoorbeeld duurzaamheid, zorg, technologie en mobiliteit. Wij zijn dan ook heel blij met de komst van Juul omdat hij met zijn achtergrond en ervaring een belangrijke bijdrage gaat leveren aan onze ambities om toekomstbestendige plekken voortdurend te verbeteren en mee te bewegen met de vraag van vandaag, morgen en overmorgen.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?