Colliers breidt Tenant Advisory team fors uit

0

Colliers investeert flink in de Tenant Advisory afdeling van het bedrijf die huisvestingsadvies geeft aan grote bedrijven in Nederland. Het team wordt deze zomer uitgebreid met drie nieuwe medewerkers, waardoor het team fors groeit en verder aan commerciële slagkracht wint.

Op 1 augustus begint Jan Willem in ’t Hout (33 jaar) als Director Tenant Advisory en wordt hij verantwoordelijk voor de aansturing van het landelijke Tenant Advisory team. Hij heeft meer dan tien jaar ervaring in de vastgoedsector en was de laatste vier jaar werkzaam voor CBRE. Daar adviseerde hij als Associate Director opdrachtgevers over hun huisvesting door alle expertises op de juiste manier bij elkaar te brengen.

Op 1 juli start Mart Schellekens (27 jaar) als consultant Tenant Advisory en gaat samen met het team klanten begeleiden naar toekomstbestendige huisvesting. Mart komt van CBRE en was daar Consultant Client Solutions. Hij studeerde International Business & Management aan de Hogeschool van Amsterdam.

Tegelijkertijd met Jan Willem, start Fendi van Norde (23 jaar) als consultant Tenant Advisory. Zij gaat met het team huurders adviseren. Fendi is afgestudeerd bij CBRE en behaalde hiermee haar bachelor Vastgoed en Makelaardij aan de Hogeschool Rotterdam.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?