Free Press Unlimited huurt 181 m² kantoorruimte aan de Van Diemenstraat 200 in Amsterdam

0

Spring Real Estate heeft Free Press Unlimited geadviseerd bij de huur van 181 m² kantoorruimte in het kantoorgebouw HNK Amsterdam Houthavens. Een onderdeel van Free Press Unlimited gaat zich vestigen op de eerste verdieping van het kantoorgebouw aan de Van Diemenstraat 200 in Amsterdam. Daarnaast krijgen zij de beschikking over één parkeerplaats.

Free Press Unlimited vindt dat iedereen recht heeft op betrouwbare informatie. Met een team van ruim 80 professionals ondersteunen zij in meer dan 40 landen (media) organisaties en journalisten met onder andere trainingen, noodhulp en capaciteitsversterking. Het hoofdkantoor is gevestigd aan de Weesperstraat in het centrum van Amsterdam. Met de extra locatie aan de Van Diemenstraat heeft Free Press Unlimited ervoor gekozen om zich te vestigen in de Zeeheldenbuurt in Amsterdam Centrum/West met prachtig uitzicht over de Houthavens en het IJ.

Free Press Unlimited werd geadviseerd door Spring Real Estate. Verhuurder NSI HNK B.V. werd geadviseerd door DRS Real Estate B.V. tijdens deze transactie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?