Nieuwe benoemingen in de directie van Hanzevast Capital NV

0

Per 1 juni jl. zijn Annemieke Docter en Peter Dekker toegetreden tot de directie van Hanzevast Capital NV.

Annemieke Docter maakt daarbij een overstap van AAM (Aegon Asset management, Den Haag) naar Hanzevast Capital NV in Groningen waar zij de nieuwe CFO is. Naast de verantwoordelijkheid voor Finance en Control neemt zij ook de verantwoordelijkheid voor Risk en Compliance op zich. Na een langjarige carrière bij de Friesland Bank maakte zij in 2008 een overstap naar TKP, onderdeel van Aegon. Haar vorige functie was Head of ORM bij Aegon Asset Management waar ze zich met name bezighield met risk management bij beleggers en accountmanagement.

Peter Dekker is sinds 2016 Algemeen Directeur van Hanzevast Shipping BV. Naast deze functie is hij nu ook benoemd in de directie van Hanzevast Capital NV. Peter Dekker heeft een langjarige carrière achter zich bij Nedlloyd, later Maersk Line. In die tijd bekleedde hij wereldwijd directiefuncties voor dit concern, o.a. in Thailand en Brazilië.

Met deze uitbreiding van de directie sorteert Hanzevast voor de introductie van nieuwe fondsen in Vastgoed en Scheepvaart. “De vraag naar beleggen in Vastgoed, met name woonvastgoed, is sterk en ontwikkeld zich gestaag. Daar komen we graag aan tegemoet” zegt Peter Dekker. “Daarnaast is er op korte tot middellange termijn veel kapitaal nodig om de verduurzaming van de wereldwijd varende vloot Zeeschepen te bekostigen. Veel van onze klanten willen daar in investeren”. Volgens Dekker komen er interessante investeringskansen langs, de reden waarom de directie van Hanzevast Capital NV is uitgebreid met een directielid met Scheepvaartkennis.

Hanzevast is een aanbieder van hoogrenderende en fiscaal geoptimaliseerde beleggingsfondsen in vastgoed en scheepvaart. Sinds haar oprichting in 1995 heeft Hanzevast aankoop én beheer verzorgd voor €3,4 miljard aan vastgoedfondsen en is in 31 Scheepsfondsen ca. €600 miljoen geïnvesteerd.

Hanzevast biedt haar meest particuliere investeerders toegang tot de professionele beleggingsmarkt.

Gedegen marktkennis, conservatieve financiering, intensief beheer en consequente kostencontrole zijn de basis voor goed rendement. Ons beleid is voortdurend gericht op het genereren van meerwaarde voor onze beleggers, huurders en charteraars. Dit is terug te vinden in de kernwaarden duurzaamheid, integriteit, klanttevredenheid, transparantie en gemotiveerde medewerkers.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?