Maripaan Groep B.V. koopt retailpand (HEMA) in winkelcentrum Paddepoel Groningen

0

Maripaan Groep B.V. heeft recent een winkelpand van 2.436 m² aangekocht aan de Dierenriemstraat 136 in Groningen. Het object, gebouwd in 1958 en gevestigd in winkelcentrum Paddepoel, werd verkocht door een consortium van beleggers geadviseerd door Crossroads Real Estate. De huidige huurder van het pand is HEMA. Het verkochte object maakte deel uit van een portefeuille van 28 HEMA objecten, o.a. in Delft, Gouda en Hilversum, die Crossroads in 2016 van IEF Capital aankocht.

Maripaan Groep B.V. werd tijdens de aanwerving bijgestaan door Kooistra Feenstra Bedrijfsmakelaars en juridisch en fiscaal geadviseerd door Trip Advocaten & Notarissen en C&B More. CBRE trad op als asset manager en verkoopadviseur. Het consortium werd juridisch bijgestaan door het internationale advocatenkantoor Allen & Overy.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?