Eerste paal geslagen nieuwbouw Axalta Refinish Nederland

0

De bouw van het nieuwe bedrijfsgebouw voor Axalta Refinish Nederland in Tiel ging vandaag officieel van start middels het slaan van een eerste paal. Op feestelijke wijze, maar wel op gepaste afstand, werd de paal in de grond geslagen door Yves Kerstens, Axalta EMEA President, Ben Brink, wethouder in de gemeente Tiel, en Freek Boeijen van Focus Vastgoed.

Toekomstbestendig bedrijfsgebouw
Aan de Stegge Twello realiseert het nieuwe bedrijfsgebouw voor Axalta op Bedrijvenpark Medel in Tiel. Deze locatie staat bekend als een prima bereikbare logistieke hotspot met een eigen containerterminal aan het Amsterdam-Rijnkanaal. Het perceel voor Axalta omvat 12.000 m² waarop Aan de Stegge Twello 7.250 m² nieuwbouw en 115 parkeerplaatsen realiseert. Het hoogwaardige hoofdkantoor herbergt straks een kleurmakerij en een magazijn voor de opslag van gevaarlijke stoffen volgens de PGS-15 regelgeving. Daarnaast komen er kantoren en een modern geoutilleerd trainingscentrum die voor een inspirerende werkplek zorgen.

Ontwikkeltraject
Axalta Coating Systems Benelux B.V. ging voor dit project een meerjarige huurovereenkomst aan met Focus Real Estate N.V. In samenwerking met Palazzo architecten heeft Aan de Stegge Twello de verschillende functies op de juiste wijze ondergebracht in een prachtig ontwerp op deze bijzondere locatie.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?