Domien Smits aangesteld als Fund Manager bij Certitudo Capital

0

Per 18 mei is Domien Smits aangesteld als Fund Manager bij Certitudo Capital. In deze rol is hij verantwoordelijk voor de rapportering en communicatie aan de stakeholders van de beleggingsfondsen van Certitudo Capital.

Na zijn studie accountancy werkte Domien gedurende zeven jaar bij PwC, waar hij verschillende vastgoedfondsen controleerde. Hij vervolgde zijn carrière bij Klepierre en daarna bij Wereldhave in de rol van Group Business Controller.

Niek Broeijer, Chief Investment Management Certitudo Capital: “Met Domiens ervaring op het gebied van rapportering, investeringsvoorstellen en rendementscalculaties is hij een waardevolle toevoeging aan het investment management team.”

Domien Smits: “De huidige ontwikkelingen omtrent corona maken heldere communicatie extra relevant. Er ligt een mooie uitdaging voor mij bij Certitudo Capital, ik ben dan ook blij met deze carrièrestap.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?