SIM stelt Savills aan voor beheer EPF portefeuille

0

Savills Investment Management (SIM) heeft, namens haar opdrachtgever EPF (Employees Provident Fund), Savills aangesteld voor het property management van een portefeuille bestaande uit vijf core logistieke panden gelegen op strategische locaties: Breda, Deurne, de Maasvlakte, Moerdijk en Venlo. De portefeuille omvat in totaal 345.000 m² logistieke ruimte en de beheerder werd via een uitgebreide en competitieve tenderprocedure geselecteerd.

Abe Jongbloed, Head of Property Management bij Savills in Nederland, licht toe: “Mede omdat we de panden reeds kennen door ons technisch en commercieel advies bij de aankoop en een goede administratieve en technische voorbereiding, is de implementatie snel en soepel verlopen. We zijn zeer verheugd om deze DC’s toe te voegen aan onze groeiende logistieke beheerportefeuille.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?