Daan Potjer nieuwe COO Colliers

0

Op 22 juni start Daan Potjer (48) als nieuwe Chief Operating Officer bij Colliers International. Hij wordt verantwoordelijk voor het operationele management van de organisatie, het doorvoeren van procesoptimalisaties en legal & compliance. Daarnaast gaat hij zich actief bezighouden met M&A-activiteiten van Colliers en het integreren van de diverse teams binnen EMEA.

Daan heeft meer dan 20 jaar ervaring in de professionele dienstverlening en was de laatste zeven jaar actief als COO bij Dynamic Credit Group. Bij deze vermogensbeheerder en kredietverlener was hij ook verantwoordelijk voor het operationele management, stroomlijnde hij processen en gaf leiding aan HR, IT en risk management. Daarvoor werkte hij als directeur bij bakkerij Simon Meijssen en als managing partner bij Aethra Asset Management. Na zijn studie economie aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en de London School of Economics startte hij zijn carrière als beleggingsstrateeg en later Hoofd Asset Allocatie bij ABN AMRO.

“Daan schreef zijn scriptie over vastgoed en keert nu terug naar zijn eerste liefde. Hij is een echte verbinder en krijgt mensen mee met zijn enthousiasme,” zegt CEO Dirk Bakker. “Hij heeft veel financiële kennis, ervaring met digitaliseringsprocessen en M&A trajecten. Kortom een perfecte aanvulling op ons team en voor mij opent hij de ruimte voor verdere expansie van Colliers in Nederland.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?