AMVAC huurt kantoorruimte in Mountain Offices

0

Spring Real Estate heeft AMVAC Netherlands B.V. geadviseerd bij de aanhuur van 315 m² kantoorruimte en acht parkeerplaatsen in Mountain Offices. Het kantoorgebouw Télégraphe is gelegen aan de Kosterijland 72 in Bunnik. AMVAC heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten op de tweede verdieping.

AMVAC Netherlands B.V. is het hoofdkantoor voor de internationale business van AMVAC Chemical Corporation. AMVAC Chemical Corporation ontwikkelt, produceert en verkoopt effectieve landbouw- en commerciële producten voor gewasbescherming. Daarnaast produceert en verkoopt AMVAC producten die de gezondheid van mens en dier beschermen, eigendommen beschermen tegen schadelijk ongedierte en de kwaliteit van het milieu waar we wonen en werken verbeteren.

Onder de rook van Utrecht ligt het kantorencomplex Mountain Offices. In het vlakke landschap rijzen de gebouwen op als vijf bergen. De directe ligging aan de rijksweg A12 maakt deze locatie tot een uitstekend bereikbare vestigingslocatie. De vijf kantoorgebouwen van Mountain Offices zijn ontworpen door architectenbureau Alberts & Van Huut en beschikken over het energielabel A.

Spring Real Estate heeft AMVAC geadviseerd bij de aanhuur. De verhuurder, Rijsterborgh Vastgoed, werd vertegenwoordigd door Molenbeek Makelaars in samenwerking met Valkering & Co Vastgoed | Makelaars.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?