Guido van Elst versterkt GREEN-ontwikkelteam

0

Het GREEN-team is een ontwikkelmanager rijker. Met de vernieuwde strategie en bijbehorende ambitie om met name te ontwikkelen voor de eigen portefeuille, is de wens ontstaan om meer kennis en ervaring van ontwikkelen in huis te hebben.

Guido is al zo’n zestien jaar werkzaam in het vastgoed en maakte kortgeleden de overstap van NEOO naar GREEN. Zijn werkervaring deed hij vooral op tijdens vastgoedprojecten die waren gericht op retail, maar ook woningen (al dan niet gestapeld) en recreatie. De laatste jaren werkte hij veel aan projecten voor beursgenoteerde bedrijven; Unibail Rodamco Westfield (Westfield Mall of the Netherlands), Wereldhave en CBRE GI.

Momenteel zit Guido in een overgangsfase. In juni werkt hij nog één dag in de week bij zijn oude werkgever NEOO. Per 1 juli werkt hij volledig bij GREEN.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?