Janssen de Jong Bouw bouwt 24 appartementen aan het water in Delfzijl

0

In het noordoosten van Delfzijl ligt de woonwijk Kwelderland. De wijk ligt tegen de zeedijk aan en heeft veel groen en waterpartijen. Onderdeel daarvan is de realisatie van 24 appartementen, verdeeld over 3 ‘schiereilanden’ Balg, Slik en Slenk.

Het project bestaat uit drie appartementengebouwen met elk 8 appartementen voor de verkoop. Op zowel de begane grond als op de eerste verdieping worden drie appartementen gebouwd. Op de tweede verdieping is ruimte voor twee appartementen. Het gebruiksoppervlak is tussen de 75 m² en 90 m².

De start verkoop staat voor september gepland. Inmiddels hebben al ruim 60 belangstellenden ingeschreven voor dit project.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?