Boelens de Gruyter opent tijdelijke tweede vestiging

0

Extra kantoor biedt werknemers meer ruimte en veilige werkplek.

Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter, gespecialiseerd in binnenstedelijke herontwikkeling, heeft tijdelijk een tweede vestiging geopend in het Westhavengebouw aan de Corsicaweg 10 in Amsterdam. Hierdoor is het mogelijk het personeel over twee locaties te verdelen en aldus een werkplek aan te bieden waar gemakkelijk 1,5 meter afstand van elkaar gehouden kan worden.

Naast Corsicaweg 10 blijft Boelens de Gruyter haar hoofdkantoor houden aan de Toetsenbordweg 55 in Amsterdam. Steeds meer bedrijven kiezen inmiddels voor een tijdelijke uitbreiding van hun vloeroppervlakte om zo werkplekken van 1,5 meter te kunnen aanbieden. Het Westhavengebouw is een goede optie vanwege de voor Amsterdam lage huurprijs van 95 euro per vierkante meter.

Het Westhavengebouw is een eigentijds multi-tenant kantoorgebouw gelegen in het Westelijk Havengebied in Amsterdam. Het gebouw is recent gedeeltelijk opgeknapt. De buitengevel heeft een metamorfose ondergaan en ook de entree heeft een fris nieuw uiterlijk gekregen. Daarnaast zijn er diverse gebouwgebonden installaties vervangen, waaronder de CV-ketels en de koelmachine. Het hele gebouw is 5.160 m² v.v.o. groot verdeeld over de begane grond en de eerste tot en met de vijfde verdieping en beschikt over energielabel A. Met name de bereikbaarheid vanaf de ringweg A10 en rijksweg A5 alsmede de goede parkeervoorzieningen op het naastgelegen parkeerterrein maken het Westhavengebouw tot een praktisch kantoorgebouw op een uitstekende locatie.

Zie voor meer informatie www.corsicaweg.nl.

Over Boelens de Gruyter
Vastgoedontwikkelaar Boelens de Gruyter is specialist in binnenstedelijke herontwikkeling. Boelens de Gruyter vindt het een uitdaging om bestaande gebouwen te transformeren om ze een duurzame nieuwe toekomst te geven. Maar ook om bestaande binnenstedelijke gebieden te herontwikkelen tot een compleet nieuwe bestemming. Voorbeelden zijn de succesvolle transformaties van de Parooltoren en Trouwgebouw aan de Amsterdamse Wibautstraat en de herontwikkelingen van de voormalige KPN-gebouwen in Den Bosch en Venlo naar respectievelijk nieuwe woon-/werk- en museum-/werk-bestemmingen. Boelens de Gruyter is ook partner in de transformatie van de Kanaalzone in Utrecht waar bedrijfsterreinen de komende jaren worden herontwikkeld tot de nieuwe groene stadswijk Merwede.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?