Uitbreiding bedrijfspand voor Sleegers Technique Nieuwkuijk

0

In 2016 realiseerde Aan de Stegge Twello een nieuw bedrijfsgebouw voor Sleegers Technique in Nieuwkuijk. Het bedrijf groeide uit haar jasje op haar locatie in Den Bosch en besloot daarom tot nieuwbouw in Nieuwkuijk. Aan de Stegge Twello ontwikkelde en bouwde een turnkey bedrijfsgebouw, naar volle tevredenheid van Sleegers.

Testruimte
Sleegers Technique ontwikkelt en produceert machines voor het slicen, interleaven, underleaven, wegen, stapelen en verpakken van vis, vlees, vleeswaren, brood, koek en kaas. Om deze machines te testen in het bijzijn van de klant, is een testruimte ontwikkeld die de vergelijkbare omstandigheden kan nabootsen zoals deze ook gelden bij de klanten van Sleegers. Hierdoor kunnen klanten de laatste modificaties van de machine live in gebruik zien voordat deze geplaatst wordt bij de klant zelf. Een unieke ruimte om nog beter te kunnen inspelen op de wensen van haar klanten. Aan de Stegge Twello breidt de huidige bedrijfsruimte daarom uit met ca. 920 m².

De bouwwerkzaamheden starten direct na de bouwvak. De oplevering vindt plaats in de week voor de kerst.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?