HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier is het eerste WiredScore Certified gebouw in Nederland

0

HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier heeft als eerste gebouw in Nederland een WiredScore certificaat ontvangen. WiredScore is een certificeringssysteem voor commercieel vastgoed waarmee vastgoedeigenaren de digitale infrastructuur van hun gebouwen kunnen begrijpen en verbeteren en huurders meer inzicht krijgen in de connectiviteit van hun kantoorgebouw.

Tot nu toe was er weinig informatie beschikbaar over de kwaliteit van de internetconnectiviteit in kantoorruimtes. Een WiredScore certificaat zorgt voor duidelijkheid en transparantie zodat (potentiële) huurders toegang krijgen tot deze data.

We merken dat organisaties certificaten als WiredScore steeds vaker meenemen in hun huisvestingsbeslissingen. Daarnaast willen we huurders meer inzicht geven in de connectiviteit van ons kantoor. Dat was de reden om ons gebouw te laten certificeren. We zien deze score als een goede nulmeting. Het geeft ons de kans om gericht verbeteringen door te voeren om de connectiviteit voor onze huurders verder te verbeteren.
ROBERT SPARREBOOM, HEAD OF CUSTOMER EXCELLENCE BIJ NSI

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor en is onderdeel van kantorenbelegger NSI. Met dit concept speelt NSI in op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingsconcepten.

Sinds onze lancering in Nederland hebben we veel reacties gekregen van vastgoedeigenaren en ontwikkelaars die het belang erkennen van betrouwbare digitale connectiviteit en de voordelen die het hen en hun huurders biedt. HNK heeft haar betrokkenheid bij de huurders bewezen door te zorgen voor het eerste WiredScore Certified gebouw in Nederland. Dit certificaat laat zien dat HNK huurders in een kantoorgebouw werken dat niet alleen geschikt is voor het beoogde doel, maar het ook goed doet.
WILLIAM NEWTON, PRESIDENT EN EMEA MD VAN WIREDSCORE

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?