Winkelaanbod Castellum in Houten uitgebreid met een HEMA

0

Het winkelaanbod in winkelcentrum Castellum in Houten wordt uitgebreid met een HEMA. a.s.r. real estate sloot hiervoor namens het ASR Dutch Prime Retail Fund een langjarige huurovereenkomst met Rick van der Weijden, franchisenemer van HEMA. Het nieuwe filiaal van de HEMA, van circa 767 m², bevindt zich aan de Cardo 5 in Houten en opent naar verwachting eind september haar deuren.

Rick van der Weijden, franchisenemer HEMA: “Het aantal inwoners in de woonplaats Houten zal de komende 15 jaar met de bouw van 4750 nieuwe woningen verder toenemen. Dit heeft mij doen besluiten om naast de vestiging in winkelcentrum Het Rond een tweede vestiging van HEMA in Houten te vestigen in winkelcentrum Castellum.”

De dagelijkse leiding van de HEMA in winkelcentrum Castellum komt in handen van Linda Strampraad en Roy Knijff. De winkel op de Cardo 5 zal zeven dagen per week geopend zijn; maandag tot en met zaterdag van 08.00 uur t/m 21.00 uur en op zondag van 10.00 uur t/m 18.00 uur.

Winkelcentrum Castellum Houten
Het winkelcentrum heeft een totale oppervlakte van circa 8.500 m2 met een grote overdekte parkeergarage, een goede bereikbaarheid en een gevarieerd winkelaanbod met sterke dag- en avondhoreca. Naast bijvoorbeeld Hoogvliet en Albert Heijn zijn er meerdere landelijke ketens gevestigd waaronder een Etos, The Readshop, SNS en Kruidvat. Ook speciaalzaken zoals Bakkerij Hogenboom, Peter Ultee Groenten & Fruit en Gelderblom Slagerij en diverse horeca zaken zijn goed vertegenwoordigd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?