Twee grote beleggingsobjecten in Sittard verkocht

0

Boek & Offermans Makelaars heeft voor haar opdrachtgevers een koopovereenkomst tot stand gebracht voor zowel het object aan het Fischerpad 106 als ook het object aan de Milieuparkweg 1 in Sittard.

Fischerpad 106 Sittard
Het object betreft de Sittardse vestiging van Structon. Bestaande uit kantoor- en bedrijfsruimten en parkeerruimte op eigen buitenterrein. Het geheel bestaat uit circa 1.150 m² v.v.o kantoorruimte op de begane grond en 1e verdieping, alsmede circa 1.025 m² v.v.o bedrijfsruimte.

Dit representatieve object op een perceel van 4.726 m2 is gesitueerd binnen het Handelsterrein Bergerweg ten westen van het centrum van Sittard. Een bedrijventerrein met een regionale aantrekkingskracht waarbij de bereikbaarheid als goed is te kwalificeren.

Milieuparkweg 1 Sittard
Dit object betreft de Sittardse vestiging van Van Wijnen. Bestaande uit kantoor- en bedrijfsruimten, circa 35 parkeerplaatsen en buitenterrein. In totaal meet het geheel circa 1.029 m² v.v.o op de begane grond, alsmede circa 689 m² v.v.o op de eerste verdieping.

Verkoper verkoopt het geheel in een sale & leaseback constructie. Hierbij neemt huurder het gehele beheer en onderhoud voor zijn rekening, om op deze wijze de gewenste kwaliteit van het object te garanderen. Het betreft dus een triple-net huurovereenkomst.

Het object is gelegen op een prominente zichtlocatie op de hoek van de verkeersintensieve Rijksweg-Noord en de Milieuparkweg in Sittard. De locatie maakt onderdeel uit van ‘Industrieterrein Noord’. Het object zal in de toekomst steeds verder geoptimaliseerd en verduurzaamd worden geheel horende bij de actuele maatstaven van deze tijd.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?