Stichting STC-Group verkoopt kantoorpand aan de Waalhaven Z.Z. 4 te Rotterdam

0

Stichting STC-Group heeft het kantoorpand aan de Waalhaven Z.Z. 4 te Rotterdam verkocht. Dit representatieve kantoorgebouw bestaat uit ca. 1.550 m² v.v.o. verdeeld over de begane grond, 1e en 2e verdieping met 50 parkeerplaatsen op eigen buitenterrein en is verkocht aan een particuliere belegger die het gebouw te huur gaat aanbieden aan haven gebonden kantoorgebruikers.

STC Group is dé verticale onderwijs- en kennisinstelling voor scheepvaart, transport en havenindustrie. STC Group biedt onderwijs aan op vmbo-, mbo-, hbo– en masterniveau. Daarnaast biedt STC Group volwasseneneducatie en toegepast onderzoek. De organisatie is internationaal actief en heeft locaties in binnen- en buitenland. Het hoofdkantoor is gevestigd in mainport Rotterdam.

Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting B.V. (Partner in Dynamis) trad op namens de verkoper Stichting STC-Group en De Mik Bedrijfshuisvesting namens koper.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?