Koeriersbedrijf vestigt zich aan de Goudwerf 14 te Beuningen (gld)

0

De bedrijfsruimte met inpandige kantoorruimte gelegen aan de Goudwerf 14 te Beuningen (gld) is verhuurd aan Koeriersbedrijf Bouba. Zij gaan deze ruimte gebruiken voor de op- en overslag van hun goederen en het bijbehorende buitenterrein zal gebruikt gaan worden voor parkeerruimte.

Het object (ca. 406 m² v.v.o.) betreft een bedrijfshal met inpandig kantoor, technische- en overige ruimten met een voorliggend beklinkerd terrein. Op eigen voorterrein, wat deels omheind is, zijn er diverse parkeer-/opslagmogelijkheden.

Het bedrijfspand is gelegen op het bedrijventerrein “de Schoenaker”. Op het bedrijventerrein zijn veelal soortgelijke bedrijfsobjecten (i.c.m. bedrijfswoningen gesitueerd aan de rand van het bedrijventerrein) en grotere (logistieke en productie) bedrijfsobjecten. De bereikbaarheid is uitstekend tot goed te noemen gezien de ligging nabij de A73.

Namens haar opdrachtgever, een particuliere belegger, heeft Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars de transactie tot stand gebracht.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?