Bar Bistro Loev nieuwe aanwinst voor Hengelo

0

Op 1 mei wilde Bar Bistro Loev haar deuren openen in Hengelo. Door de coronacrisis die roet in het eten gooide, was de opening anders dan voorgesteld. Met wat creativiteit is toen een afhaalmenu ontwikkeld. Daarmee konden mensen thuis eenvoudig, met een tutorial van de chef-kok, een compleet diner op tafel zetten. Sinds 1 juni mag Loev dan eindelijk gasten ontvangen in de compleet vernieuwde bar bistro.

Afgelopen jaar werd het karakteristieke pand aan het Burgemeester Jansenplein 40 in Hengelo aangekocht door een groep investeerders. Het interieur van het pand is in de tussentijd flink onder handen genomen en volledig gerestyled.

Het prachtige pand in Jugendstil met een oppervlakte van 352 m² ligt in het centrum van Hengelo, aan het Burgemeester Jansenplein. Het plein is een horecagebied dat de gemeente op het moment aanpakt.

Concept
De naam van Bar Bistro Loev is afgeleid van het woord ‘loeven’. In straattaal betekent het dat je iets geweldig vindt of bewondert. Precies het concept dat de eigenaren voor ogen hebben. In de kleurrijke bar bistro kun je de hele dag terecht. Van een kopje koffie tot een (gezond) hapje eten.

Boers & Lem heeft deze transactie namens de verkoper begeleid.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?