Rousseau Chocolade huurt Heuvel 78a in Geldrop

0

Certitudo Capital heeft een langjarige huurovereenkomst afgesloten met Rousseau Chocolade B.V. voor de winkelunit aan de Heuvel 78A in Geldrop. Met het verhuren van deze unit is het eigendom van Certitudo Capital op deze locatie volledig verhuurd.

Familiebedrijf Rousseau Chocolade is een chocoladespeciaalzaak uit Sittard met vestigingen in Limburg en Noord-Brabant. De opening van de winkel in Geldrop betekent de 22e vestiging van de chocolade-ondernemer. Het pand is gevestigd tussen supermarkt Nettorama en lunchroom Fons van Dinther. Het object is langjarig verhuurd per 1 juni 2020, de zaak zal na een verbouwing openen op 1 september 2020.

Joëlle Pierlo, vestigingsmanager Rousseau Chocolade Geldrop: “Na ruim vijftig jaar voornamelijk in Limburg onze duurzame chocolade met passie verkocht te hebben, hebben wij er ondanks de coronacrisis vertrouwen in onze keten uit te breiden en een winkel te openen in het Brabantse Geldrop.”

Mark Hoedjes, Directeur Asset Management Retail Certitudo Capital: “Dat het volledige eigendom van Certitudo Capital in Geldrop verhuurd is, laat zien dat er ondanks de coronacrisis nog altijd volop beweging in de retail-vastgoedmarkt zit. Wij zijn verheugd het mooie familiebedrijf Rousseau Chocolade te verwelkomen op deze mooie locatie in Geldrop.”

iRetail, onderdeel van Certitudo Capital, verzorgt het asset management en de verhuur van de gehele retail-portefeuille van Certitudo Capital, waaronder ook dit winkelcentrum.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?