APF verhuurt ca. 500 m² kantoorruimte in Flow Building te Utrecht

0

APF heeft ca. 500 m² kantoorruimte verhuurd aan Pieters Bouwtechniek in Flow Building aan de Reactorweg 47 te Utrecht. Pieters Bouwtechniek heeft hier inmiddels hun Utrechtse kantoor op de 4e verdieping gevestigd.

Flow Building is gesitueerd op het bedrijventerrein Lage Weide. Met haar markante gevels vormt Flow Building een ware landmark langs de rijksweg A2. Flow Building huisvest onder meer Corporate Places, Eastmen Human Resources, Randstad, Vitens, Yacht & Conclude. In de directe omgeving zijn diverse (inter)nationale organisaties gevestigd, waaronder WE International, Ziggo, Smiths Food Group en HEMA. Momenteel is er nog 650 m2 beschikbaar op de 8e verdieping van het gebouw.

JLL heeft verhuurder APF geadviseerd bij deze transactie. Huurder Pieters Bouwtechniek is door TW office Advisors geadviseerd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?