Wibeco Vastgoed B.V. koopt een residentiële beleggingsportefeuille

0

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, heeft namens haar opdrachtgever (een particuliere belegger) een residentiële beleggingsportefeuille, bestaande uit 5 herenhuizen in Nijmegen en 1 appartement in Arnhem verkocht. In totaal omvat de belegging 27 wooneenheden met een gezamenlijke oppervlakte van 1.284 m2 v.v.o. .

De objecten in Nijmegen betreffen goed gerenoveerde karakteristieke herenhuizen gelegen op zeer gewilde locaties in en rondom het centrum en Centraal Station. De objecten kennen een mix van onzelfstandige kamers, kleinere studio’s en grotere appartementen. Het object in Arnhem betreft een ruim 4-kamer appartement gelegen nabij het centrum. De objecten zijn in de huidige verhuurde staat verkocht.

De koper is Wibeco Vastgoed B.V., zij zijn een professionele private Nijmeegse vastgoedondernemer, welke woonruimte en commerciële ruimtes verhuurd.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?