Van der Heijden Transport huurt logistiek complex van circa 21.500 m² in Eindhoven

0

JLL heeft Prologis Park Eindhoven DC3 namens Prologis verhuurd aan Van der Heijden Transport.

Prologis Park Eindhoven DC3 betreft een nieuw gerealiseerd state-of-the-art distributiecentrum, gelegen op bedrijventerrein Acht. Het complex is speculatief ontwikkeld en opgeleverd met een BREEAM-certificaat ‘Excellent’.

Vrijdag 29 mei werd de locatie van Van der Heijden Transport in Hapert getroffen door een brand. Om de operatie van het bedrijf te kunnen continueren, moest er naar een direct beschikbare ruimte worden gezocht. In samenwerking met Prologis en de eigenaar van een nabijgelegen terrein is binnen een week een passende oplossing gecreëerd. Van der Heijden Transport heeft vrijdag 5 juni het gehuurde in gebruik genomen.

JLL heeft Prologis geadviseerd bij deze transactie in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?