NSI benoemt Sten Karelse als Head of Development en Dirk Jan Lucas als Head of Portfolio Management

0

NSI N.V. benoemt per 1 juni Sten Karelse als Head of Development en Dirk Jan Lucas als Head of Portfolio Management. Deze benoemingen sluiten aan bij de lange termijn strategie van NSI. Na de afronding van de succesvolle herstructurering, wordt nu de nadruk gelegd op de versterking van bestaande clusters, het ontwikkelen van de gezonde en duurzame kantoren van de toekomst en het aanbieden van dienstverlening die past bij het begrip Space as a Service.

“De benoemingen van Sten en Dirk Jan zijn een belangrijke stap in het implementeren van de strategie voor de volgende fase van NSI. Ze worden allebei lid van het nieuwe Management Team en zullen vanwege hun uitgebreide ervaring een belangrijke rol spelen in de realisatie van de lange termijn doelstellingen en het verder uitbouwen van NSI als actieve vastgoedbelegger.“
BERND STAHLI, CEO NSI

Sten Karelse zal in zijn rol als Head of Development de ontwikkelactiviteiten van NSI verder professionaliseren en uitbouwen in lijn met de recent aangepast strategie. Naast de ontwikkeling van projecten uit de eigen portefeuille, zal hij zich richten op nieuwe ontwikkelposities die een bijdrage leveren aan de lange termijn doelstellingen van NSI. Sten heeft ruim 17 jaar ervaring in het ontwikkelen en realiseren van binnenstedelijke vastgoedprojecten met een sterke focus op commercieel vastgoed. In zijn nieuwe rol is hij verantwoordelijk voor de afdeling Development.

Dirk Jan Lucas zal in zijn rol als Head of Portfolio Management de portefeuille- en assetstrategieën verder optimaliseren door een meer data-gedreven aanpak. Daarnaast heeft hij ook de verantwoordelijkheid voor de implementatie van het Space as a Service concept binnen de hele portefeuille van NSI en HNK. Dirk Jan heeft 15 jaar ervaring in zowel de directe als indirecte vastgoedmarkt in binnen- en buitenland. In zijn nieuwe functie is hij verantwoordelijk voor de afdelingen Asset Management, Technical Asset Management en Customer Excellence. Dirk Jan is sinds 2016 werkzaam bij NSI als Head of Investor Relations, Treasury & Business Analytics. Tot er een opvolger voor deze rollen is gevonden, zal hij deze taken blijven vervullen.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?