Diederik Nijhuis Leasing Manager bij Schiphol Real Estate

0

Team Leasing & Marketing van Schiphol Real Estate is versterkt met de komst van Diederik Nijhuis. Sinds 1 juni jl. is Diederik bij ons aan de slag gegaan als Leasing Manager. Hij houdt zich bezig met de verhuur van de commerciële vastgoedportefeuille op Schiphol.

Met zijn ruim negen jaar ervaring binnen de vastgoedwereld – bij onder andere Cushman & Wakefield en JLL – past hij perfect bij het Leasing & Marketing team, dat de verhuur van kantoor- en bedrijfsgebouwen op Schiphol voor haar rekening neemt.

Diederik Nijhuis: “Na 9 jaar met veel plezier als vastgoed adviseur te hebben gewerkt was het tijd voor de volgende stap, waarbij ik graag voor een gedegen eigenaar wilde werken. Voor Schiphol Real Estate heb ik gekozen, omdat zij een mooie portefeuille hebben op een zeer gewilde locatie. Er is in de toekomst veel potentieel voor (her)ontwikkeling en dit alles in een dynamische omgeving die 24/7 in bedrijf is.”

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?