Wereldhave verwelkomt Dutch Homemade Macarons in bijzondere winkelunit in Tilburg

0

Wereldhave heeft een nieuwe overeenkomst gesloten met food concept Dutch Homemade Macarons voor een winkel in de Frederikstraat in Tilburg. Dutch Homemade Macarons is gespecialiseerd in premium macarons, vers bereid schepijs, originele chocolade en heerlijke koffie. De nieuwste vestiging van Dutch Homemade Macarons, met een oppervlakte van circa 29 m², opent op een unieke sleutellocatie in de Tilburgse binnenstad, de hoek van de Frederikstraat en de Heuvelstraat. De opening zal naar verwachting plaatsvinden in de zomer van 2020.

De zichtbare kwaliteitsslag die gemaakt wordt in de Tilburgse binnenstad werpt zijn vruchten af in de verhuur. Eerder deze maand kondigde Wereldhave al nieuwe overeenkomsten aan met fashion formule De KOOPman voor het voormalige Hudson’s Bay pand en met C&A voor de vernieuwde Emmapassage.

Wereldhave is verheugd met Dutch Homemade Macarons als versterking op het winkelaanbod in Tilburg. ‘Naast het feit dat dit voor Wereldhave de eerste huurovereenkomst is met Dutch Homemade Macarons, past de formule perfect bij de uitstraling en het winkelaanbod van de moderne Frederikstraat. Wij zien in het concept van Dutch Homemade Macarons op deze unieke locatie in Tilburg een mooie aanwinst voor de stad” aldus Doris Slegtenhorst, Business Unit Manager bij Wereldhave Nederland.

Over Dutch Homemade Macarons
Begin 2016 opende DutchHomemade haar deuren aan de Kleine Berg in Eindhoven. Bekend om haar premium macarons, vers bereid schepijs, originele chocolade, smaakvolle cupcakes en heerlijke koffie, profileert de winkel zich niet voor niks al gauw als “Lekkerste Winkel van Eindhoven”. Vrijwel direct wist menig liefhebber de winkel te vinden en inmiddels is DutchHomemade niet meer weg te denken uit het straatbeeld van de Kleine Berg. www.dutchhomemade-macarons.nl

Over Wereldhave – maak elke dag bijzonder
Wereldhave Full Service Centers dragen bij aan een leuker en gemakkelijker dagelijks leven.
Een one-stop locatie waar boodschappen doen, winkelen, vrijetijdbesteding, ontspanning, sporten, gezondheid, werken en andere dagelijkse behoeften samen komen; ondersteund door slimme concepten én services. Door duurzaam te investeren op basis van klant- en omgevingsbehoeften, verrijken wij communities, met aandacht voor het milieu en hebben wij een positieve invloed op hoe mensen leven, werken en winkelen rondom onze locaties. Wereldhave Full Service Centers spelen een cruciale rol in het dagelijks leven van mensen in de grotere regionale steden in Nederland, België en Frankrijk. Voor meer informatie bezoek www.wereldhave.com

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?