Waterford te Rotterdam heeft het kantoorpand Rivium Quadrant 1 in het Nieuwe Rivium in Capelle aan den IJssel gekocht

0

De totale verhuurbare vloeroppervlakte van het kantoor aan het Rivium Quadrant 1 bedraagt 3.110 m². Op dit moment is er nog 1.512 m² kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur. Op een eigen, afgesloten terrein zijn 87 parkeerplaatsen aanwezig. Het pand beschikt over Energielabel C.

Het nieuwe Rivium bevindt zich in de regio Groot-Rotterdam, direct langs de rijksweg A16 aan de voet van de Brienenoordbrug. De op- en afritten van de Ring Rotterdam met verbindingen naar het vliegveld Rotterdam – The Hague Airport, Den Haag, Utrecht en Antwerpen, liggen op 700 meter afstand.

Waterford is tijdens de aankoop juridisch bijgestaan door Van der Stap Notarissen. De Mik Bedrijfshuisvesting B.V.​​​​​​​. trad bij deze transactie op als adviseur van de koper.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?