Roland Marx nieuwe directeur-bestuurder Dunavie

0

Roland Marx wordt per 1 juli 2020 benoemd als nieuwe directeur-bestuurder bij Dunavie. Hij volgt daarmee Pierre Sponselee op die vanaf maart 2019 de functie ad interim vervulde. Roland Marx was hiervoor directeur-bestuurder van woningcorporatie Lelystromen. Leystromen is een corporatie die 9500 woningen beheert in de gemeenten Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Gilze en Rijen, Goirle, Hilvarenbeek en Oisterwijk.

Bij de sollicitatieprocedure waren naast de Raad van Commissarissen, het managementteam, de ondernemingsraad van Dunavie en de Stichting Huurdersbelangen ‘de Duinstreek’ (SHD) betrokken. Na een unaniem advies, heeft de Raad van Commissarissen gekozen voor Roland als nieuwe bestuurder omdat hij het beste past bij wat de organisatie op dit moment nodig heeft.

Dunavie heeft bijzonder veel waardering voor de wijze waarop Pierre een nieuwe koers heeft ingezet en er liggen stevige ambities voor de komende periode. Roland heeft er veel zin in om deze koers verder vorm te geven en invulling te geven aan de plannen voor de komende jaren.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?