Polestar opent showroom aan de Meent 92A in Rotterdam

0

De Mik Bedrijfshuisvesting heeft Polestar geadviseerd bij de aanhuur van de nieuwe showroom van circa 475 m² verdeeld over de begane grond en kelder gelegen aan de Meent 92A te Rotterdam.

Polestar is een elektrisch performance merk, in gemeenschappelijk eigendom van Volvo Car Group en Zhejiang Geely Holding. Polestar profiteert van de technologische en technische synergieën met Volvo Cars en benut aanzienlijke schaalvoordelen als gevolg daarvan. Dit faciliteert het succesvol ontwerpen, ontwikkelen en produceren van elektrische auto’s onder een aparte merknaam. Vanuit de showroom zullen vooralsnog de Polestar I en Polestar II worden verkocht. Met dit laatste model biedt Polestar een betaalbare volledig elektrische auto met bijtellingsvoordelen en een grote actieradius.

De showroom opent eind juli haar deuren.

Verhuurder Maatschap Inro Maro, werd bij deze transactie geadviseerd door Eijkelhoff Retail B.V.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?