Unispace verhuist naar Parnassus Tower

0

Dit jaar verhuist multinational Unispace binnen Amsterdam naar de Parnassus Tower Ze huren daarbij 400 m² op de eerste verdieping aan de Locatellikade 1.

Ontwerpbureau Unispace is gestart in 2010 door een groep interieurdesigners verspreid over de wereld. Vandaag de dag geeft het bedrijf advies in onder andere kantoorinrichting en dat doen zij in 25 verschillende landen.

Een jaar geleden heeft het bedrijf de strategische beslissing gemaakt om zich ook in Nederland te vestigen. De nieuwe vestiging past bij de wensen van Unispace. De Parnassus Tower heeft een goede ligging voor de 20 medewerkers en mogelijke klanten. Het pas gerenoveerde kantoor met energielabel A, luxe uitstraling en het vele daglicht door glas zal het visitekaartje worden voor het bedrijf.

De Parnassus Tower is gebouwd in 1977 en gerenoveerd in 1995. Onlangs heeft het gebouw een grootschalige renovatie ondergaan. De Parnassus Tower ligt niet alleen dicht bij financieel district de Zuidas, maar ook direct naast het Olympiaplein in Oud-Zuid. Door de loopstand van trein- en metroknooppunt Station Amsterdam Zuid is het goed bereikbaar.

Colliers International adviseerde huurder Unispace. JLL en P van den Bosch Bedrijfsmakelaars hebben de verhuurder bijgestaan.

Bron.

Share.

Comments are closed.