Cadeauwinkel WAAR vestigt zich aan de Marikenstraat 53 te Nijmegen

0

Vanaf begin juni gaat cadeauwinkel WAAR haar deuren openen aan de Marikenstraat 53 te Nijmegen. Bent u opzoek naar een eerlijk en duurzaam cadeau, dan bent u bij deze cadeauwinkel aan het juiste adres.

Elk cadeau van WAAR heeft een mooi verhaal. Met liefde en zorg gemaakt. Natuurlijke verzorgingsproducten, ecologische planten, vegan kookboeken, herbruikbare boterhamzakjes, biologische sojasaus, duurzame waterflessen, gerecyclede tassen, eerlijkgemaakt servies, handgemaakte manden, schone schoonmaakmiddelen. WAAR heeft met 24 winkels de grootste keuze in duurzame en eerlijkgemaakte cadeaus.

Voorheen heeft WAAR gevestigd gezeten aan de Ziekerstraat in Nijmegen, maar de eigenaresse Julia van der Mede wilde graag een nieuwe start maken aan de Marikenstraat 53. Dus loop gerust eens bij haar binnen voor een leuk en duurzaam cadeau.

Het betreft een representatieve winkelruimte met een oppervlakte van circa 112 m² gelegen op de eerste verdieping van de Marikenstraat. De Marikenstraat is gelegen in het winkelgebied ”Mariënburg”. De frontbreedte van de winkelruimte is circa 3,5 meter. De achterzijde van de winkel is verbonden aan een algemene ruimte welke speciaal ingericht is voor het laden en lossen van goederen

Strijbosch Thunnissen Bedrijfsmakelaars, partner in Dynamis heeft namens haar opdrachtgever het verhuurtraject begeleidt.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?