Savills versterkt Asset & Property Management met komst van Karim el Khadiri, Christa Huls-Eerdman en Nieke van der Woning

0

Karim el Khadiri, Christa Huls-Eerdman en Nieke van der Woning versterken vanaf deze maand het Property Management team van Savills. Karim is een afgestudeerd Administrateur met brede kennis en ervaring als Client Accountant. Na het afronden van zijn studie specialiseerde hij zich in Project Administratie. Binnen het Property Management team zal hij de rol aannemen als Client Accountant waarbij Karim verantwoordelijk is voor het financieel administratieve beheer van enkele vastgoed portefeuilles.

Christa heeft een secretariële opleiding gedaan en beschikt over een ruime ervaring als Assistent binnen commercieel vastgoed. Na haar opleiding heeft zij zich onder meer bezig gehouden met diverse administratieve werkzaamheden om een optimaal resultaat voor de beheerportefeuilles te realiseren. Binnen de Property Management afdeling zal zij de functie van Senior Assistent Accountmanager bekleden.

Nienke start bij Savills als Technical Assistant. Zij zal het aanspreekpunt zijn voor zowel de technisch manager, leveranciers en aannemers. Daarnaast zal Nienke het service onderhoud monitoren, offertes beoordelen en opdrachten verstrekken voor (kleine) herstelwerkzaamheden, waarbij haar relatiebeheer vaardigheden goed van pas zullen komen.

De Asset & Propery Management afdeling van Savills bestaat momenteel uit 50 vaste medewerkers. Het is een brede afdeling die bestaat uit zowel technisch-, administratief- als commercieel management. Binnen deze business unit is actief en effectief communiceren met de huurders cruciaal.

Abe Jongbloed, Director en Head of Asset & Property Management bij Savills in Nederland, licht toe: “Karim, Christa en Nieke zijn van grote toegevoegde waarde aan ons bestaande team door hun uitgebreide kennis van commercieel vastgoed. Door de combinatie van de verscheidene (studie)achtergronden en ervaring in het vastgoed ben ik ervan overtuigd dat zij van grote toegevoegde waarde gaan zijn voor onze opdrachtgevers.”

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?