International Baccalaureate verlengt huur in The Statesman

0

Het International Baccalaureate (IB) heeft de huur van circa 5.100 m² kantoorruimte in gebouw The Statesman langjarig verlengd. Sinds 2011 is het IB in dit gebouw in het Statenkwartier in Den Haag gevestigd. The Statesman is eigendom van vastgoedfonds Rietveld dat wordt beheerd door GARBE Institutional Capital Netherlands BV. Na een marktverkenning is het huidige multi-tenant gebouw als meest geschikt gebleken. Ook de omgeving biedt voor de vele internationale medewerkers veel voordelen. De overige huurders in het gebouw zijn vrijwel zonder uitzondering internationale organisaties zoals ambassades, consulaten en zakelijke dienstverleners. In het gebouw zijn nog enkele units beschikbaar.

Het International Baccalaureate werd geadviseerd door Rockstone. Verhuurder werd geadviseerd door CBRE.

Bron.

Share.

Comments are closed.

Inschrijven voor de nieuwsbrief?